• Pandan Cake

    Datum: 2011.11.03 | Categoriën: Recepten

    Pandan Cake 

    Voor 1 cake

    Ingrediënten

    - 1 doos Pandon Chiffon Cakepoeder

    - 7 eieren

    - 3 eetlepels water

    - 125 – 150 cc kokosmelk

    - Margarine om de cakebodem in te smeren.

    Bereiding

    1. Verwarm de oven tot 170 graden celsius. (hetelucht oven 160 graden.). Leg bakpapier op de bodem van de cakevorm (26 cm doorsnee) en smeer het in met margarine.

    2. Klop de eieren ongeveer 3 minuten tot ze romig zijn.

    3. Voeg de Pondan Pandan Chiffon Cakemix toe en blijf 8 minuten goed kloppen tot het cakebeslag glad en dik is.

    4. Voeg de kokosmelk toe. Goed roeren (houten pollepel) todat het goed gemengd is.

    5. Giet het beslag in de cakevorm. Bak de cake voor 60 minuten. De cake is klaar wanneer een tandenstoker na het prikken er schoon uit komt. Laat het geheel 10 minuten staan. Haal de cake uit de vorm, klaar om te serveren.